Stalen deuren & kozijnen

Stalen deuren en kozijnen zorgen voor een stoere en toch zeer sfeervolle uitstraling en passen perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. Daarbij bieden ze ook een heleboel praktische voordelen. Ontdek de vele mogelijkheden op Stalenpui.nl en laat u inspireren!

Wat zijn de voordelen van stalen deuren en kozijnen?

Stalen deuren en kozijnen zijn extreem duurzaam. Stalen kozijnen zijn sterk genoeg om grote glaspartijen te kunnen dragen, zelfs met bijzonder smalle profielen. Dat betekent dat u van een optimale lichtinval kunt profiteren. Het staal dat wij gebruiken wordt niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid, en is uitstekend bestand tegen roestvorming. Daar komt bij dat stalen deuren en kozijnen inbraakwerend zijn en bijdragen aan een maximale brandveiligheid in uw woning of bedrijfspand. En dan hebben we het nog niet eens over de lange levensduur gehad! Stalen deuren en kozijnen gaan zonder moeite meer dan vijftig jaar mee, waardoor ze wat duurzaamheid betreft zelfs kunststof exemplaren overtreffen.

Deskundig advies op maat

Of het nu gaat om stalen kozijnen of stalen deuren, u kunt altijd bij ons terecht voor een persoonlijk advies. Wij komen graag bij u thuis of op locatie langs om uw situatie te bekijken en u te vertellen wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast verstrekken wij deskundig advies met betrekking tot welke beglazing het beste kunnen worden toegepast in uw stalen deuren en kozijnen. Zo adviseren wij voor stalen kozijnen buiten en stalen binnendeuren altijd veiligheidsbeglazing; mocht de ruit breken, dan zorgt het folie dat ertussen zit dat alles één geheel blijft en men zich niet aan scherpe scherven kan verwonden.

Ja, ik wil meer weten over stalen deuren en kozijnen!

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden van stalen deuren en kozijnen? Of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.