Draaideur (scharnierdeur)

Een stalen draaideur is geschikt voor alle toepassingen. Ook voor vloeren met vloerverwarming. De deur zorgt – mede door de magneetsluiting – voor een goede afsluiting tussen de ruimtes, wat onnodige tocht voorkomt. Elke stalen draaideur is voorzien van een stalen kozijn, met beide een zeer slank profiel.

De draaideur kan naar eigen wens gecombineerd worden. Zowel een enkele als dubbele deur is mogelijk. Dat kan met of zonder zijlichten en/of bovenlicht. Bij dubbele deuren is er keuze tussen de actieve en passieve deur. De actieve deur is voorzien van een greep. De passieve deur van een greep en twee kantschuiven (boven- en onderzijde). Op de deuren is een extra strip bevestigd voor afsluiting van de kier tussen de deuren. Naast de indeling kan ook de vlakverdeling, afmeting, kleur, glas, slot en greep zelf bepaald worden.

Draairichtingen

Linksdraaiend (de scharnieren zitten links wanneer je de deur naar je toetrekt)

Slimsteel

Rechtsdraaiend (de scharnieren zitten rechts wanneer je de deur naar je toetrekt)

Slimsteel

Scharnieren

Drie draaischarnieren gelast aan kozijn.

Grepen

Deurklink
Vaste greep

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van SlimSteel designdeuren en kozijnen? Vraag de brochure aan en ontdek de prachtige maatwerk mogelijkheden. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan ontvangt u per mail onze brochure!

Vraag hier de brochure aan