Schuifdeur

De schuifdeur heeft geen draaicirkel en is daarom de ideale ruimtebesparende deur. Dus minder ruimte tot je beschikking? Kies voor een stalen schuifdeur. Bij de standaard stalen schuifdeur schuift de deur in een rails die voorzien is van een stalen koof in dezelfde kleur als de deur. Voor een meer industriële schuifdeur is er de stalen barndeur. Ze hebben in alle gevallen een softclose systeem en ondergeleiding door middel van een vloerwiel. Een rails in de vloer is dus niet nodig.

Er is de mogelijkheid voor een dubbele of enkele stalen schuifdeur. De deur kan gecombineerd worden met zijlichten, waardoor een transparante wand met veel glas gecreëerd wordt. Bij een dubbele schuifdeur kunnen de deuren aan één rail of twee rails bevestigd worden. Bij één rail kunnen deze naar links en rechts schuiven. Bij twee achterelkaar gelegen rails kunnen deze achter elkaar schuiven.

Montage

Wandmontage

Slimsteel

Plafondmontage

Slimsteel

Schuifsysteem

Henderson softclose-systeem met koof
Barndeur wandschuifsysteem

Grepen

Vaste greep

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van SlimSteel designdeuren en kozijnen? Vraag de brochure aan en ontdek de prachtige maatwerk mogelijkheden. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan ontvangt u per mail onze brochure!

Vraag hier de brochure aan