Stalen buiten kozijnen

Vroeger hadden stalen kozijnen vaak als nadeel dat het veel kou en condens in de woning gaf. Met een geïsoleerd stalen kozijn is dit verleden tijd.

De profielen die wij toepassen zijn geïsoleerd dat wil zeggen dat ze koudebrug onderbroken zijn. Bij een koudebrug onderbroken kozijn staat het deel van het kozijn dat met de buitenlucht in aanraking komt los van het binnendeel, zodat er geen koude overdracht kan plaatsvinden.

Stalen gevel kozijnen zijn aanzienlijk duurzamer dan kozijnen van hout, kunststof of aluminium. Staal is namelijk zeer sterk, ongevoelig voor temperatuurschommelingen en veranderingen in de luchtvochtigheid. Het staal wordt door ons op een speciale manier behandeld, zodat het niet kan roesten of corroderen. Vanwege de vuurbestendige eigenschappen van het materiaal, draagt een stalen kozijn ook bij aan de veiligheid. Een stalen kozijn blijft tientallen jaren mooi en is nagenoeg onderhoudsvrij. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de schitterende industriële uitstraling die u met stalen kozijnen buiten kunt creëren! Stalen kozijnen voor buiten zorgen voor een robuuste en toch chique look en feel die in vrijwel elke bouwstijl te integreren is. Kortom, de perfecte oplossing voor uw woning of bedrijfspand!

Stalenpui.nl is gespecialiseerd in stalen kozijnen en biedt vele mogelijkheden op het gebied van design, stijl, vorm en afmetingen. U kunt zelf de kleur van het staal bepalen, maar ook uit ons brede geïsoleerde (veiligheids) glasassortiment kiezen voor de beglazing van uw stalen buiten kozijn. Behalve stalen buiten kozijnen kunnen wij tevens stalen binnendeuren en stalen binnen kozijnen op maat leveren. U kunt dus werkelijk alle kanten op!