Vouwdeur

Dé trend op het gebied van wanden en deuren. En dat is niet voor niets. Want de stalen vouwwand met harmonicadeuren is mooi én heel praktisch. Door het vouw- en schuifsysteem kunnen ze volledig geopend worden en nemen ze – ook geopend – weinig ruimte in beslag. Tocht voorkomen of is er meer privacy gewenst? Dan kan de wand eenvoudig gesloten worden. Ideaal als ensuite deuren, als scheiding tussen keuken en woonkamer of voor het creëren van een aparte kantoorruimte.

Grepen

Bij de verschillende soorten deuren zijn er diverse grepen en sloten mogelijk. Bij de stalen draaideur zowel deurklinken als vaste grepen. Bij de stalen taatsdeur en schuifdeur worden er vaste grepen gebruikt.

De vaste greep wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een magneetsluiting, waardoor de deur altijd goed sluit. De deurklinken kunnen gecombineerd worden met diverse soorten sloten. Een dagslot voor gebruikelijke doorgang, een vrij/bezet slot voor toilet of badkamer en een dag/nacht slot wanneer de ruimte met een sleutel afgesloten moet kunnen worden.

Ontdek de mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden van SlimSteel designdeuren en kozijnen? Vraag de brochure aan en ontdek de prachtige maatwerk mogelijkheden. Laat uw gegevens achter via het formulier, dan ontvangt u per mail onze brochure!

Vraag hier de brochure aan