Stalen kozijnen op maat

Stalen kozijnen worden steeds vaker toegepast in woningen en bedrijfspanden, zowel bij renovaties en verbouwingen als bij nieuwbouwprojecten. Maar elk project is anders, en een goed stalen kozijn koopt u niet zomaar bij de bouwmarkt. Gelukkig kunt u altijd nog terecht bij Stalenpui.nl, hét adres voor iedereen die stalen kozijnen op maat wil laten maken.

Wat zijn de voordelen van stalen kozijnen?

Een stalen kozijn biedt vele voordelen ten opzichte van een houten, kunststof of aluminium kozijn. Staal is, in tegenstelling tot veel andere materialen, ongevoelig voor temperatuurschommelingen en veranderingen in de luchtvochtigheid. Dankzij onze speciale behandelmethode zal het staal niet roesten of corroderen. Bovendien is staal één van de meest duurzame materialen die er zijn! Het is dan ook uitstekend geschikt voor binnen én buiten. Kortom, wilt u stijlvolle kozijnen die met elke bouwstijl te combineren zijn en zo goed als geen onderhoud vergen? Dan kunnen wij stalen kozijnen van harte aanbevelen!

Welke soorten stalen kozijnen kan ik op maat laten maken?

Bij Stalenpui.nl maken we alle stalen kozijnen op maat. Of het nu gaat om stalen kozijnen voor buiten of stalen kozijnen voor een binnendeur, de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt zelf de kleur van het kozijn bepalen, en heeft de keuze uit verschillende soorten beglazing voor stalen kozijnen. In de meeste gevallen adviseren wij veiligheidsbeglazing. Behalve stalen kozijnen kunnen wij overigens ook stalen deuren met glas op maat leveren.

Ja, ik heb interesse in stalen kozijnen op maat!

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat uw stalen kozijnen op maat kan maken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Maak een afspraak voor een adviesgesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan. Indien u vragen heeft, kunt u ons ook altijd even bellen; onze medewerkers staan u graag te woord!